Welkom bij
Utrecht Gitaar en Song Writing
Ik neem weer nieuwe leerlingen aan

Gitaarles en song writing

Ik neem weer leerlingen aan!

bart@utrechtgitaarles.nl – 06-48198698

Dinsdag en woensdag van 09:00 tot 22:00. – Vrijdag van 09:00 tot 16:00

Gitaarles

Speel je al een tijdje gitaar, maar kom je niet lekker vooruit? Wil je graag gitaar leren spelen? Maak je graag je eigen nummers, maar krijg je het liedje niet af? Of wil je gewoon een aantal van je favoriete nummers spelen en zingen?

Uitgangspunt voor de gitaarlessen ben jij. Jouw niveau en muziekkeus staan aan de basis van een lesplan. Je leert gitaar spelen, of beter gitaar spelen aan de hand van muziek die jij leuk vind. Dit betekent overigens niet dat je geen theoretische basis zal krijgen. Die vul ik namelijk aan de hand van de muziek die je gaat leren spelen in.

Daarnaast is het allerbelangrijkste uitgangspunt dat tabs, opgeschreven muziek, alleen leerzaam zijn wanneer je ze zelf hebt gemaakt. We zullen dus hoe dan ook veel aandacht besteden aan het luisteren, uitzoeken en opschrijven van muziek.

Song writing & performing

Ik draag muziek (in veel soorten en maten) een groot hart toe. Naast ruime podium- en componeerervaring beschik ik over de nodige theoretische kennis en kan ik je helpen met songwriting.

Ook kan ik helpen met andere aan muziek maken en luisteren gerelateerde zaken. Bijvoorbeeld: geluidsinstellingen, podiumpresentatie, band hoe en wat. In mijn studio in het noorden van Utrecht beschik ik over alle benodigdheden om je te helpen met songwriting en gitaarspel. Zo begeleid ik leerlingen bijvoorbeeld bij het maken van hun eerste demo of een Serious Request liedje.

Band Workshop Utrecht

Wil je in een bandsamenstelling je performing skills verder uitdagen dan kan ik je de Band Workshop Utrecht van Arthur Bont, Franklin Helljigers en Nico Helljigers van harte aanraden. Je vindt ze op hun Facebook pagina en hun website.

Wat is er mogelijk?

Ik geef les voor zowel akoestische als elektrische gitaar. In een gratis kennismakingsles zullen we samen kijken wat jij precies wilt leren. Ik zal je uitleggen hoe ik denk dat we dat het beste kunnen bereiken. Vervolgens zetten we samen een traject uit.

Een (privé)les duurt 45 min.
Per les € 22,50 per les
Per 4 lessen € 90.

Tienrittenkaart behoort ook tot de mogelijkheden.
Ook in de schoolvakanties is les mogelijk!

Over mij

Naast het geven van gitaarles ben ik muzikant en schrijver.
Ik treed op met mijn eigen werk en begeleid onder andere Blue Ray Springwater en De Reikhals.

Ik ben 9 jaar gitarist in een goedlopende band geweest met veel optredens in Nederland, België en Duitsland en speel al ruim 20 jaar gitaar.

Bart Gooren

Muziek en song writing coach

Dinsdag en woensdag van 09:00 tot 22:00.
Vrijdag van 09:00 tot 16:00.

Mail bart@utrechtgitaarles.nl of bel 06-48198698